Cea mai tare ascutitoare

Imi place sa vad cum evolueaza piticii nostri impreuna. Daca la inceput povesteam despre activitati pentru pici de un an si ceva, acum deja ne gandim la fise de colorat, carti de activitati, litere si cifre. De cand am pornit sa lucram de pe cartile noastre de la editura Litera, am scos si creioanele colorate la lumina. Frustrarea mea cea mai mare era cu ascutitoarea, care ne rupea mereu varfurile. Pe de alta parte, nu pot afirma ca S. a fost foarte frustrat- pe el il fascineaza tehnica ascutirii creioanelor, si nu era prea deranjat de faptul ca se rupeau varfurile.

Dar cand am vazut pe oferta de la Lidl aceasta ascutitoare, n-am stat pe ganduri si l-am rugat pe taticul lui S. s-o cumpere cat mai repede. Avusesem in copilarie una asemanatoare, si nimic nu se compara cu creioanele ascutite de ea.

Daca S. fusese initial incantat de mica si banala varf-breaker ascutitoare obisnuita, va dati seama ce figura a facut cand a vazut-o pe aceasta mecanica! Daca vreau sa il tin linistit si ocupat, il pun sa ascuta creioane 🙂

Daca imi amintesc bine, era in jur de 17 de lei. O recomand din toata inima!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

7 comentarii

  1. Foarte draguta ascutitoarea….am sarit oferta….parca vazusem intr-un pliant informativ ca au avut-o….eu si acum suspin dupa acel laminator :((
    A propos, merge bine….adica e ok pentru acei banuti?

    Răspunde
    • Laminatorul sau ascutitoarea?
      Laminatorul e ok, nu l-am folost noi prea des, am scos vreo 15 pagini cu el. Merge bine, zic eu. Ratacisem la un moment dat foile de laminat cu care a venit el in cutie (si nici acum nu le-am gasit), si pana am cumparat altele a mai durat. Dar avand in vedere ca e o chestie pe termen lung, eu zic ca se merita. Coca, dar sa stii ca nu e obligatoriu. Tu esti o maestra a reciclarilor si cu imaginatia ta sunt absolut sigura ca reusesti sa faci aceleasi activitati mult mai ieftin!
      Oricum, s-ar putea sa mai apara pe oferte- noi l-am luat dupa ce l-am vazut a doua sau a treia oara. Si nu cred ca l-as fi luat daca nu venea ziua mea 🙂 si sotul s-a gandit sa-mi faca tot o surpriza…electo-casnica, daca se poate numi asa. Ca la altele nu prea se baga. 🙂

      Răspunde
      • Da, la laminator ma refeream…..era totusi bine de achizitionat unul….ar fi fost tare folositor….la noi Lidl s-a deschis doar de cateva luni, a fost o singura data oferta….

        Ei, multumesc……de obicei, pastrez cartoanele mai interesante si lipesc ce doresc pe ele….

        Răspunde
  2. Ce tare! Să-i trimit și eu câteva creioane de ascuțit că la mine nici unul nu are vârful cum trebuie :D. Ar avea treabă pe vreo oră! Ce scump e! Se pare că îi place să meșterească câte ceva! Ce pui de maistru e!!! E o dulceață de flăcău, Raluca!

    Răspunde
  3. Adina_B

     /  6 martie 2012

    Uau, ce masinarie aveti voi acolo!! Super, sa-l folositi cu spor!
    Cum merge treaba pe carticelele cu activitati?

    Răspunde
    • Adina, facem de pe ele cateva pagini odata la cateva zile. Se descurca la jocurile logice, de memorie, dar trebuie sa aiba chef. Cartea de matematica nu prea are succes, pe aia o facem mai rar, pentru ca nu vrea sa numere. acum il invatam pe 4 si multimea de 4.

      Răspunde

Lasă un comentariu