Cati, 23 de luni

Inca o luna si suflam in doua lumanari!

Cati a facut un progres remarcabil luna asta- a spus primul ei ma-ma (fara semnificatie atasata, deocamdata, are ea un M prelung pe post de „mama”), si m-am bucurat mult de tot sa ii aud glasul. Are mai multe sunete, mai ales de bucurie, sunt foarte fericita pentru asta.sunSe taraste mai bine singurica, tot linoleumul daca o motivam suficient, sta in picioare cu sprijin (adica, daca o punem in picioare isi sustine greutatea pe talpi), face progrese si la nivel cognitiv.

Sunt foarte mandra de ea, nu cunosc nici un copil cu trisomie 13 plina care sa aiba aceste achizitii la varsta ei, insa cunosc multi copii de 3, 4, 7, 12 ani, care inca nu au ajuns, din pacate, la nivelul acesta. Cati e o ambitioasa si asta ne ajuta mult in efortul nostru de a recupera.

lifeNe luptam in continuare cu infectia la urechiusa si cu o agitatie (nu stiu exact cauza ei), insa parca doarme ceva mai bine si am reluat programul nostru de exercitii, deci sper ca suntem pe un fagas bun.

Abia astept luna viitoare! Tot inainte, Cati!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

40 comentarii

  1. Raluca, progresele sunt fantastice, iar eu nu pot sa va doresc decat multa, multa sanatate – daca o aveti pe asta, mutati muntii!
    Cati e atat de frumoasa, nu imi vine sa cred cat de mare a crescut deja!!!!!
    O pupicam dulce pe nasuc, de-abia astept sa-i aud si eu vocea 🙂

    Răspunde
    • Camelia, multumim din tot sufletul, cand ma uit unde era Cati acum 10 luni nu pot sa spun si eu decat ca sunt fantastice progresele.:)

      Răspunde
  2. E o minunatie mica si dulce! Sa o tineti tot asa!

    Răspunde
  3. Raluca, putere sa aveti, caci eu cred ca Dumnezeu prin voi face minunile astea!

    Răspunde
    • Dumnezeu e mare, Claudia, eu ma simt foarte binecuvantata prin Cati si progresele ei. Eu stiu ca extista si alti copii cu T13, iubiti pana la cer si inapoi, care nu au asa o evolutie, si de aceea sunt foarte recunoscatoare pentru CAti.

      Răspunde
  4. FELICITARI INGERAS MIC.ESTI O LUPTATOARE SI VICTORIA ESTE A TA!SA FII TARE SI AMBITIOASA!

    Răspunde
  5. Flori Radu

     /  26 martie 2013

    Multa sanatate si tot inainte!
    La multe lunite inainte, minune mica!

    Răspunde
  6. La cat mai multe luni cu sanatet! Ma bucur mult sa aud despre progresele pe care le faceti, Cati este o o luptatoare. Pupici!

    Răspunde
  7. Exceptional. Ma bucur de progresele facute in special de cuvantul rostit. La multi multi ani cu sanatate si cat mai multe cuvinte 🙂 Cati esti o minune a Domnului ! Te iubim…

    Răspunde
    • Multumim, Christian, va imbratisam cu drag si o pupacim pe Teo- stiu ca si voi trageti tare, asa ca…mult spor la recuperare!

      Răspunde
  8. Bianca Roxana Anitei

     /  26 martie 2013

    La multi ani, Capsunica frumoasa! La cat mai multe progrese, sa o bucuri pe mamica ta!

    Răspunde
  9. Traiti lin, dragilor!Cati esti o minune:)

    Răspunde
  10. violeta_argatu

     /  26 martie 2013

    Felicitari!!! nu degeaba exista cele trei cuvinte salvatoare „credinta, nadejdea si dragostea”, nu? :). ma bucur enorm sa vad ca la voi se regasesc din plin si ca se vad si roadele! sanatate multa, multa!!!

    Răspunde
    • Multumim mult, Violeta, sanatate sa fie, ca de boala m-am saturat, tocmai am avut o saptamana urata cu un virus digestiv 😦

      Răspunde
  11. Cati e o luptatoare, ca si voi de altfel! Pupam ambitioasa mica si frumoasa si pe mamica ei puternica si perseverenta. Progresele sunt remarcabile, suntem mandri de tine, Cati, nu te lasa!

    Răspunde
  12. Esti o mama luptatoare si tot ce faci este exceptional.Te admir foarte mult.

    Răspunde
  13. La multi ani, Capsunica! Ne bucuram mult pentru progresele tale! Esti o fetita extraordinara! Tu ai sa mergi! Abia astept ziua in care mamica ta ne va arata bucuroasa acest moment! ❤

    Răspunde
  14. Felicitări pentru progrese! Sănătate multă!

    Răspunde
  15. Bravo, Cati!
    Raluca, nu-mi vine să cred că peste o lună Cati împlinește 2 ani!!!:)

    Răspunde
    • Da, mai e foarte putin, nici mie nu imi vine sa cred- va avea o rochita superba cu capsuni, abia astept sa v-o arat!

      Răspunde
  16. Ma uit din umbra si te apreciez.Enorm!Bobita ta minunata,este asa cum esti si tu:determinata,bataioasa,luptatoare.
    Tot ce pot sa-ti urez este sanatate tie,asa putand ajunge la rezultatele visate!Sanatate ei pentru a coopera cu tine.Putere alor tai ,pentru a va sprijini.Multe ganduri bune si calde din Bucovina.

    Răspunde
    • Multumim din suflet, Ioana! Sanatatea e mai importanta decat toate, imbolnavirile astea dese ne tin tare mult pe loc 😦 spor si voua la joaca si la invatat!

      Răspunde
  17. ssimmona

     /  26 martie 2013

    Excelent! Felicitari, Cati! multa sanatate si putere pe mai departe! Va imbratisez!

    Răspunde
  18. Şi tu eşti o ambiţioasă şi o luptătoare.Mă bucur pentru fiecare zâmbet şi fiecare reuşită, fie că este vorba de Cati, fie de S.

    Răspunde
    • Multumim asa de mult, conteaza enorm ca sunteti alaturi de noi, face foarte mult pentru mine asta, mai mult decat va inchipuiti!

      Răspunde
  19. Andreea, mama Lizucai

     /  1 aprilie 2013

    Buna, felicitari lui Cati si parintilor ei! Si eu sunt mama unei fetite de 30 de luni cu sindrom Patau, care a trecut prin foarte multe cu mult curaj, putere, dragoste si determinare. Stiu ca acesti copii sunt de fapt ingerii nostri, iar misiunea noastra este de a ii iubi asa cum sunt si de a le face viata frumoasa cu ajutorul lui Dumnezeu. Acum ii citesc blogul lui Cati.Va stau la dispozitie pe mail, daca pot ajuta. Andreea, mama Lizucai

    Răspunde
    • Andreea, ma bucur asa de mult ca ai luat legatura cu mine, Lizuca e scumpissima si o iubim deja foarte mult!

      Răspunde

Lasă un comentariu