Tudor are nevoie de o inima noua

Povestea  lui Tudor Tiplea e dureroasa si in acelasi timp miraculoasa. Dureroasa pentru ca viata ii este amenintata de malformatia cardiaca cu care s-a nascut, miraculoasa pentru ca Dumnezeu a facut sa supravietuiasca pana la 1 an si o luna in ciuda a numeroase momente de cumpana intre viata si moarte. In ciuda sanselor de 1% care i s-au dat pentru supravietuire.

Cati avea 5-10% sanse sa traiasca. Dumnezeu, care e cauza vietii, a facut ca ea sa traiasca. O inteleg perfect pe mama lui Tudor. Orice e mai bine decat sa iti pierzi copilul. Nu conteaza cat de mult trebuie sa te straduiesti sa il mentii sanatos, in viata. Nu conteaza nici un efort- ai face totul de buna voie, cata vreme copilul traieste. Cate vreme este aici si poti sa il iubesti, asta e tot ce conteaza.

Dumnezeu poate face si miracolul vindecarii prin transplant- pentru aceasta, Tudor are nevoie de rugaciunile si ajutorul vostru.

Tudor  va este recunoscator pentru cei 2 Euro donati prin sms trimis la 848 (numar gratuit) in retelele VODAFONE, ORANGE SI COSMOTE (le multumim ca sunt alalturi de noi in Campania aceasta),

De asemenea, puteti dona (Tudor va multumeste si pentru acest gest minunat) prin Romtelecom, formand : 0 900 900 301- 10 euro/apel 0 900 900 303 – 3 euro/apel 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Prin PayPal (pentru romanii din strainatate). Mentionati numele copilului.

Sau direct, in contul Fundatiei Mereu Aproape, cu mentiunea “pentru Tiplea Tudor”

CIF 18212553: în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500, în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500 deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Articol anterior
Lasă un comentariu

Un comentariu

  1. Reblogged this on ursuletinazdravani and commented:
    MIcutul Tudor de numai un anisor are nevoie de o inima noua. Raluca a descris atat de induiosator povestea sa, incat eu nu pot decat sa o transmit mai departe…si sa ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune pentru el.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: