Maternitate.ro

De cand S. era abia in burtica, am inceput sa citesc despre copii, dezvoltarea lor, cresterea si educarea lor. Asa am descoperit forumurile. Am gasit, pe langa o sumedenie de articole informative, o comunitate de mamici care mi-au sarit in ajutor cu un sfat, au fost alaturi de bucuriile si grijile noastre.

Recomand din toata inima forumurile pentru mamele incepatoare, mai ales forumurile de calitate.  Consider ca sunt o unealta extraordinara pentru o proaspata mamica in cautare de informatie si, de ce nu, socializare cu un grup cu care are atatea in comun.

Astazi vreau sa va prezint un site nou, care se adreseaza viitoarelor si proaspetelor (dar nu numai) mamici- Maternitate.ro. Cine sunt ei? Ii las sa se prezinte:

Pentru parinti si bunici s-a lansat www.maternitate.ro. Gasiti cele mai bune   sfaturi, solutii si informatii precise despre sarcina, nasterea   si ingrijirea copilului vostru in functie de etapele sale de dezvoltare:   0-1 ani, 1-3 ani si peste 3 ani. Sunt tratate cele mai relevante probleme care   privesc sanatatea, igiena, alimentatia, dezvoltarea psihologica si educatia   copilului. Informatia se gaseste atat in forma text, articole si enciclopedie   de puericultura, cat si in format video. Este pusa la dispozitie cea mai buna   lucrare in domeniu: Enciclopedia de puericultura care   reprezinta traducerea autorizata a lucrarii „Puericultura”, din   colectia „Garzanti”, cea mai populara editura din Italia. Gasiti   la http://maternitate.ro/enciclopedie/#!A   peste 500 de termeni insotiti de grafice, tabele, scheme de   tratament pentru miile de probleme zilnice care pot aparea pe parcursul   ingrijirii si cresterii copilului.

Accesand http://maternitate.ro/video/ pot fi   urmarite clipuri video productie proprie cu cei mai buni specialisti in   obstretica, ginecologie, pediatrie, nutritie etc. Medicii le ofera parintilor   sfaturile care au inregistrat rezultate pozitive in experienta lor. Aveti   posibilitatea de a interactiona cu medicii, prin sectiunea „Intreaba   Doctorul”.  La sectiunea de Divertisment se propun retete sanatoase si   idei de joaca si interactiune cu copilul, pentru dezvoltarea abilitatilor   sale, pentru intelegerea limbajului si nevoilor   copilului.

Maternitate.ro nu pretinde sa inlocuiasca medicul pediatru, ci   sa le arate parintilor cum sa recunoasca simptomele maladiilor infantile   si cum sa aduca alinare copilului, oferind reperele de baza legate de   obtinerea abilitatilor motorii, lingvistile si intelectuale ale copilului.   Este evident ca fiecare copil se dezvolta in propriul ritm, insa informatiile   oferite sunt repere cu ajutorul carora se pot verifica progresele facute   de copil in diferite faze de crestere. Se acorda o importanta deosebita   sanatatii si alimentatiei, pentru ca o data cu responsabilitatea de a hrani un   copil, toata familia poate indrepta erorile alimentatiei si poate urma un   regim alimentar inteligent.

Isi propun sa   aduca cele mai utile si complete informatii intr-o maniera actualizata zilelor   noastre. Vizitati http://maternitate.ro/!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

7 comentarii

  1. Mihaela Pop

     /  27 noiembrie 2012

    Multumim de site!

    Răspunde
  2. Da, și eu am scris despre ei acum o săptămână cred! Este un site tare util 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: