Blogul colectionarului si un concurs

Despre Blogul Colectionarului, unde sunt zilnic prezentate colectii de carti, reviste filme si nu numai, reduceri si oferte si o tona de alte informatii utile, eu v-am mai povestit candva. Acum vreau sa va spun de concursul in desfasurare, cu un premiu…cu greutate – Enciclopedia Universala  Britannica – pe care nu o am si tare mult mi-ar placea sa fie in biblioteca mea :).

Concursul este pentru bloggeri si se incheie pe data de 15 decembrie.

Mult succes tuturor!

Articol anterior
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Am această enciclopedie. Am cumpărat-o anul trecut la jumate prețul de pe Litera. Dar din păcate nu știu cum au legat-o că 100 de pagini lipsesc și 100 se repetă. Probabil este greșeală de legare la o ediție! Deși am scris comentariu pe Litera la ea, ei nu doar că nu mi-au aprobat comentariul, dar nici nu mi-au răspuns sau ceva! Oricum este foarte mare, grea și într-adevăr frumoasă și utilă. Eu le am pe amândouă: și ce cea Universală Britanică de 16 volume și pe asta! Oricum cu sau fără 100 de pagini 😀 merită banii! Succes Raluca! Mă înscriu și eu la concurs 😉 Dacă o câștig, o pot dărui, nu-i așa?;)

    Răspunde
  2. Ha, ha, acum am intrat pe blogul colecționarului, este la reducere cea universală, nu cea concisă! Eu vorbeam de cea concisă britanică. Aceea are defecțiune de tipar! Într-adevăr arată bine în bibliotecă, și foarte utilă pentru copiii noștri și pentru noi asta universală. Dar și cea concisă este tare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: