Concurs Vitalact Immunity Junior

S. are 3 ani si 5 luni, insa noi am continuat sa ii dam lapte praf si acum, din urmatoarele doua motive: am considerat ca este mai bogat in calorii si vitamine si minerale, si facand o socoteala financiara, daca i-as fi luat un lapte de vaca cu o reputatie mai buna, costul laptelui pe luna ar fi crescut fata de varianta laptelui praf.

Daca decideti sa continuati folosirea laptelui praf dupa incetarea perioadei de alaptare, va recomand si Vitalact Immunity Junior. Este un  produs nou al companiei Ropharma – de pe acest site puteti comanda on line atat Vitalact Immunity Junior, cat si alte produse ale firmei.

Vitalact Immunity Junior – laptele care-i conferă micuţului tău energia necesară pe toată durata zilei

 Vitalact Immunity Junior,reprezintă combinaţia unică de colostru şi lactoferina, reglează şi stimulează acţiunea sistemului imunitar, îmbunătăţeşte transportul şi asimilarea fierului, asigură un aport energetic ridicat şi stimulează  apetitul.

Laptele matern conţine o serie de substanţe care ajută la stimularea şi îmbunătăţirea funcţionării sistemului imunitar al copilului. Studii stiitifice recente au arătat că alăptatul la sân aduce o serie de beneficii pentru copil şi anume: scăderea probabilităţii că sugarul să dezvolte infecţii respiratorii, diabet, limfoame sau alergii, micşorează riscul de a deveni supraponderali la maturitate.

Dacă eşti mămica, Vitalact Immunity Junior îţi vine în ajutor

Necesarul caloric al copilului se măreşte odată cu dezvoltarea lui şi cu creşterea în greutate. Astfel, laptele Vitalact Immunity Junior a fost dezvoltat de către compania Ropharma pentru a asigura hrana de care micuţul tău are nevoie şi după împlinirea  vârstei de 1 an. Combinaţia unică dintre lactoferina şi lapte colostru garantează dezvoltarea şi susţinerea sistemului imunitar al copilului şi permite organismului să lupte mai uşor împotriva virusurilor, bacteriilor sau ciupercilor.

De ce trebuie să-i oferi micuţului tău Vitalact Immunity Junior?

Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul. Împreună cu toate celelalte ingrediente, ele sunt necesare asigurării aportului de vitamine şi nutrienţi necesari micuţului tău.

Lactoferina are rol multifuncţional şi face parte din sistemul de apărare al organismului. Principalul beneficiu al lactoferinei este reprezentat de capacitatea ei de a asigura transportarea şi asimilarea fierului în organism. Această substanţă este indicată mai ales în cazurile de anemie care pot apărea odată ce alăptarea maternă a fost încheiată. Alte efecte al consumării lactoferinei includ beneficii antibacteriene, antivirale, antitumorale, antiinflamatoare şi imunomodulatoare. De asemenea, lactoferina contribuie la reglarea creşterii şi diferenţierii celulelor, la inhibarea biofilmelor bacteriene şi ajută la creşterea şi dezvoltarea corectă a oaselor precum şi a florei intestinale.

Colostrul, cea de-a doua substanţă importantă regăsită în laptele Vitalact Immunity Junior, are proprietăţi unice şi esenţiale în dezvoltarea şi creşterea copilului. Este bogat în imunoglobuline, citokine şi factori de creştere, conţine anticorpi, vitamine şi minerale, precum şi alţi nutrienţi în proporţii şi combinaţii unice. El are un conţinut mare în minerale precum sodiu, potasiu, calciu şi fosfor, în proteine, dar totuşi scăzut în carbohidraţi (cum ar fi lactoza) sau în grăsimi. Mai mult decât atât, colostrul combate o mare parte dintre viitoarele alergii alimentare ale copilului, proteinele din compoziţia lui asigură menţinerea unui nivel de glicemie echilibrat, are efect laxativ şi conţine o mulţime de celule vii care protejează copilul de agenţi patogeni.

Combinaţia unică a laptelui praf cu lactoferina şi colostru asigură copiilor o alimentaţie completă, complexă şi echilibrată iar mamele ar trebui să ia în considerare includerea unui astfel de produs în alimentaţia copiilor, produs care poate influenţa pozitiv dezvoltarea şi sănătatea lor ulterioară.

Cum îi administrezi micuţului tău Vitalact immunity Junior?

Cutiile Vitalact Immunity Junior conţin fiecare câte 400 de grame de lapte praf şi câte o mensură nesterila. Mensura plină reprezintă echivalentul a 4.4 grame de lapte praf. Modul de preparare al laptelui constă în dizolvarea a 3 mensuri pline de lapte praf în 90 ml apă fiartă şi răcită. În acest fel, se vor obţine aproximativ 100 mL de lapte praf reconstituit. Produsul nu trebuie administrat copiilor care prezintă intoleranţă la lactoză.

Preţul unei cutii de Vitalact Immunity Junior este de 23, 5 lei.

Compania Ropharma ofera 3 premii, fiecare constand intr-o cutie de lapte Vitalact Immunity Junior si un termos pentru pastrarea laptelui cald (termosul este foarte foarte dragut):

Conditii de participare:

1. Dati LIKE paginii de Facebook a companiei Ropharma.

2. Lasati un comentariu pe blog in care sa specificati care sunt cele doua ingrediente principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior.

Perioada de participare este 24 iulie – 5 august. Cei 3 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti in seara zilei de 5 august. Mult succes!

Articolul anterior
Lasă un comentariu

74 comentarii

 1. Și eu în dau lui G. lapte de la Nestle, dar este lichid. În ROmânia ciudat fapt că nu am găsit. este +2 ani, și are vitaminele și mineralele necesare pentru un copil sănătos. Recomand continuarea lactației cu lapte pentru copii chiar și peste doi ani, mai ales că dacă ar fi ca un copil să-și ia necesarul de fier din laptele de vacă pe zi, ar trebui să bea 20 litri în 24 ore! 🙂 Putem incerca si Vitalact, care contine colostru si lactoferina.

  Răspunde
 2. combinaţia unică de colostru şi lactoferina

  Răspunde
 3. Mihaela Pop

   /  24 iulie 2012

  Si eu le dau copiilor mei (Alina – 2 ani si 6 luni si Mihai – 1 an si o luna) Vitalact Imunnity Junior. Am inceput cu acest tip de lapte imediat dupa ce am oprit alaptarea la san. Pe fiecare l-am alaptat cam un an de zile. Le dau acest lapte deoarece contine lactoferina si colostru, adica exact substantele pe care le continea laptele matern.

  Răspunde
 4. Raluca, salut din tot sufletul aceasta initiativa! M. are 3 ani si 7 luni si continua sa-si primeasca portia zilnica de laptic praf, din aceleasi considerente pe care le-ai enumerat tu. Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.
  Le urez succes toturor participantilor la concurs!

  Răspunde
 5. Participam si noi cu drag!
  Ursuletul meu are 2 ani si 2 luni si este inca alaptat…daca reusim sa-l intarcam :)…ne trebuie un lapte de continuare…
  INgredientele speciale ale acestui lapte sunt lactoferina si colostrul. 🙂

  Mult succes tuturor!!!

  Răspunde
 6. Contine lactoferina si colostru! Multumim mult pt sansa de a participa la concurs!

  Răspunde
 7. Mironeasa Alina-Elena

   /  24 iulie 2012

  Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 8. Iacob Mariana

   /  24 iulie 2012

  Contine lactoferina si colostru

  Răspunde
 9. Carmen

   /  25 iulie 2012

  Cele doua ingrediente principale sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 10. Ingredientele principale ale acestui lapte sunt lactoferina si colostrul !

  Răspunde
 11. Rauta Angela

   /  25 iulie 2012

  lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 12. Posea Aurelia

   /  25 iulie 2012

  lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 13. Geta Alexiu

   /  25 iulie 2012

  lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 14. Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 15. Combinaţia unică de colostru şi lactoferinA:)

  Răspunde
 16. Eva

   /  25 iulie 2012

  Cele doua ingrediente principale sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 17. Ana-Maria Frincu

   /  25 iulie 2012

  Cele doua ingrediente principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt: actoferina şi colostrul.

  Răspunde
 18. ionela cristina

   /  25 iulie 2012

  lactoferina si colostru

  Răspunde
 19. Ramona-Liana Gogoci

   /  25 iulie 2012

  Contine lactoferina si colostru, adica exact substantele pe care le contine laptele matern.

  Răspunde
 20. Flori Radu

   /  25 iulie 2012

  colostru şi lactoferina

  Răspunde
 21. Gabriela Covaciu

   /  26 iulie 2012

  ingredientele principale sunt lactoferina si colostru. Multumim Raluca.

  Răspunde
 22. Lactoferina si colostru

  Răspunde
 23. Ada

   /  26 iulie 2012

  Cele doua ingrediente principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina si colostru

  Răspunde
 24. Oana

   /  26 iulie 2012

  Pupici Ralu! Imi place concursul tau 🙂
  Nu am incercat laptele acesta dar pare foarte interesant. Trebuie sa fie foarte bun daca contine lactoferina si colostru.
  Pupici de la noi!

  Răspunde
 25. Noi folosim Nestle 2+. A,m incercat cu alte tipuri de lapte si nu le agreaza. Am incerca si Vitalact Immunity Junior care are ca si ingrediente principale colostru si lactoferina.

  Răspunde
 26. Si noi ii mai dam lui Alex inca lapte praf. Asa ca vrem si noi la concurs 🙂 Ingredientele principale sunt lactoferina si colostrul! Pup

  Răspunde
 27. Adriana

   /  27 iulie 2012

  Ingredientele principale sunt lactoferina si colostrul .

  Răspunde
 28. ionela

   /  27 iulie 2012

  ingredientele principale sunt:lactoferina si colostru.

  Răspunde
 29. Gabriela

   /  28 iulie 2012

  Vitalact Imunity Junior contine lactoferina şi colostru. Voi incerca si eu cu mika mea. De la ce varsta se poate da?

  Răspunde
 30. Alexandra.

   /  29 iulie 2012

  Buna!
  fb: Simon Alexandra Ioana
  Ingredientele principale sunt: lactoferina si colostrul!

  Răspunde
 31. Vitalact Imunity Junior contine lactoferina şi colostru.

  Răspunde
 32. Lactoferina si colostrul cele doua ingrediente principale.

  Răspunde
 33. Colostru si lactoferina.
  Pupici frumoasei Ecaterina de la tatal Raisei!

  Răspunde
 34. Draga Raluca, felicitari pt acest concurs 🙂
  Razvan al meu si acum la 3 ani si aproape 2 luni consuma lapte praf. Chiar daca pentru multi din jurul meu par o ciudata …si chiar daca mereu aud remarci de genul „vai draga, si acum LP? dar pana cand ii mai dai? ..pana se insoara?”…am horatat sa continui asa cum imi dicteaza constiinta si burtica lui Razvi.
  Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Succes tuturor in acest concurs!

  Răspunde
 35. irina

   /  30 iulie 2012

  lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 36. Diana

   /  30 iulie 2012

  componentele principale sunt colostrul si lactoferina! Pupici multi si felicitari pt concurs!

  Răspunde
 37. Mircea Dudau

   /  30 iulie 2012

  Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Răspunde
 38. adina

   /  30 iulie 2012

  lactoferina si colostru

  Răspunde
 39. ne bucuram sa participam si noi la acest concurs. Ingredientele principale sunt lactoferina şi colostrul. Speram sa castigam termosul! 🙂

  Răspunde
 40. Daca e concurs, si noi participam! Ingredientele principale sunt lactoferina şi colostrul. Multumim Raluca si va imbratisam cu dragoste (cel mai de seama ingredient al vietii:)

  Răspunde
 41. Lactoferina si colostru sunt principalele ingrediente ale laptelui Vitalact Immunity Junior.

  Răspunde
 42. puscasiu liliana

   /  31 iulie 2012

  lactoferina si colostru

  Răspunde
 43. Raluca, multumim pentru invitatie!
  R. are 3 ani si continua sa-si primeasca portia zilnica de lapte, recunosc nu tot timpul formula.
  Ingredientele principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.
  Mult succes tuturor!

  Răspunde
 44. Ingredientele principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Răspunde
 45. Miruna Ana-Maria

   /  1 august 2012

  Cele doua ingrediente principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Răspunde
 46. nicolescu loredana

   /  1 august 2012

  Contine lactoferina si colostru bovin

  Răspunde
 47. BIANCA ROXANA ANITEI

   /  1 august 2012

  Vitalact Immunity Junior contine lactoferina si colostru! Multumim pt sansa de a participa la acest concurs!

  Răspunde
 48. claudia_mami

   /  1 august 2012

  folosesc acest tip de lapte .ingredientele principale sunt :combinaţia unică de colostru şi lactoferina

  Răspunde
 49. lactoferina si colostru sunt cele 2 ingrediente principale ale laptelui Vitalact

  Răspunde
 50. Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Răspunde
 51. ana maria birladeanu

   /  1 august 2012

  ingredientele princpale ale laptelui vitalact sunt:lactoferina si colostru

  Răspunde
 52. LUPU florin

   /  1 august 2012

  lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 53. LIKE: Daniela Mihaela Toila
  R: Ingredientele principale sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 54. Mihaela Preda

   /  1 august 2012

  Incredientele principale sunt : lactoferina si colostru.

  Răspunde
 55. andreea87

   /  1 august 2012

  principalele ingrediente sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 56. Ramona Roman

   /  1 august 2012

  principalele ingrediente sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 57. Rotaru Maria

   /  1 august 2012

  ingredientele princpale ale laptelui vitalact sunt:lactoferina si colostru

  Răspunde
 58. Dana Rotaru

   /  1 august 2012

  principalele ingrediente sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 59. mironeasa mihai

   /  1 august 2012

  principalele ingrediente sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 60. iacob mihai

   /  1 august 2012

  Cele doua ingrediente principale sunt lactoferina si colostru

  Răspunde
 61. Dancea Ramona Elena

   /  2 august 2012

  Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 62. bisera

   /  2 august 2012

  Combinatia unica de colostru si lactoferina.

  Răspunde
 63. Diana DD

   /  2 august 2012

  Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 64. Mandrescu valentina

   /  3 august 2012

  principalele ingrediente sunt lactoferina si colostrul.

  Răspunde
 65. valentina vali

   /  3 august 2012

  Lactoferina si colostrul cele doua ingrediente principale.

  Răspunde
 66. mironeasa mihai

   /  3 august 2012

  Componentele de baza sunt lactoferina si colostru.

  Răspunde
 67. iacob mihai

   /  3 august 2012

  Lactoferina si colostrul sunt cele doua ingrediente principale.

  Răspunde
 68. Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul.

  Răspunde
 69. Ingredientele principale sunt lactoferina şi colostrul

  Răspunde
 70. suna foarte interesant, mai ales pentru urmatorul bebe 🙂
  ingredientele principale ale acestui lapte sunt lactoferina si laptele colostru
  am dat si like 🙂

  Răspunde
 71. STREANGA ANCA

   /  5 august 2012

  LACTOFERINA SI COLOSTRU

  Răspunde
 72. state vestina

   /  5 august 2012

  Cele doua ingrediente principale ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt: actoferina şi colostrul.
  fb: state vestina
  un concurs minunat!

  Răspunde
 73. lactoferina și colostrul

  Răspunde
 74. Principalele substanţe active ale laptelui Vitalact Immunity Junior sunt lactoferina şi colostrul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: