Nino-nino!

Cred ca auzim prin casa de 100 de ori pe zi niiiiinoooo-niiinooo!

Pe afara, cand alearga impreuna cu copiii, tot asa face, si nu odata am auzit intreg grupul de copii alergand prin fata blocului si strigand fiecare niiiiiino-niiiino. E contagios!

E vorba fie de o ambulanta, fie de o masina de politie, dar cel mai adesea, de o masina de pompieri. Bineinteles ca pe toti pompierii ii cheama Sam :), ca pe cel din desene animate. De data aceasta am ales sa intram pe ultima suta de metri a maratonului de citit cu una dintre carticlele pe care S. le-a iubit cel mai mult cand era mic. A fost rupta, lipita, rasfoita si citita de zeci, poate sute de ori:

Am ales sa folosesc o activitate care sa fie si educativa, si am printat un set de fise cu pompieri de pe acest blog. Pe unele dintre ele le facusem si inainte (cele de numarat sau de trasat), insa acum am ales o activitate noua- sortarea pe marimi (mic-mijlociu si mare). Am pus 3 masini sugestive si S. a trebuit sa sorteze imagini cu extinctoare (cate 5 din fiecare). Bineinteles, dupa ce a sortat extinctoarele, S. a pornit cu ele sa stinga incendii, deci nu am mai reusit sa-l fac sa se concentreze pe celelalte activitati pregatite:

 Celelate fise sunt laminate si le putem face de cate ori dorim, iar zilele astea stiu ce activitati de numarat voi face cu S. :

Atentie, vin pompierii! Ninooo-niiiinoooo!

Reclame
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Da’ ce masinute faine aveti! Sa stii ca si I. a mea s-ar alatura bucuros grupului de copii, sa faca si ea ‘ninooo-ninooo’ :))) Chiar ieri invartea o masina de politie de colo-colo 😉

    Răspunde
  2. :)))
    se vede ca-i baiat! nu-l scoti usor dintre masini :)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: