La spital (2)

Saptamana trecuta am discutat mai multe despre doctori si spital- dar acesta este un subiect recurent la noi pentru ca S. adora sa se joace de-a doctorul, sa ne puna perfuzii si sa ne faca injectii (fara ac).

Intr-una din zile S. a venit la mine sa-i citesc o carte despre „oase si intestine groase”, asa ca am citit aceasta carte de pe we give books, si o carte foarte frumoasa din colectia cartilor imprumutate, Lumea vie. Lui S. i-au placut tare mult ambele si a dorit sa zaboveasca mai mult asupra lor. Multumim, Adina, pentru recomandare!

Dupa aceea am revenit cu o carticica despre sederea unui copil la spital, cu doi fratiori tare simpatici- Tim si Topsy (Topsy and Tim go to Hospital). Tim se loveste la cap si trebuie dus la spital, unde i se fac investigatii, raze X, trebuie sa stea in pat, dar gaseste si copii cu care sa se joace. Lui S. i-au placut mult elementele medicale (perfuzii, seringi, aparatul de raze, doctorii si asistentele). I-au placut si jocurile interactive de la sfarsitul cartii, unde trebuia sa gaseasca anumite obiecte pe pagina ilustrata:

Ceea ce insa l-a facut fericit peste masura a fost faptul ca l-am costumat in…asistent si i-am pus laolalta o mica trusa de doctor. S-a jucat asa, doftoricind ba iepurasii de plus, ba pe mine si pe Cati 🙂

Spor la joaca si la citit!

Reclame
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. Sigur se va face doctor S.! E ataaat de fericit si de preocupat!!
  Si voi ati primit consultatii gratuite si chiar la domiciliu :))…sunteti niste norocoase!! :))

  Răspunde
  • Vai de noi, Coca! Doctorul asta e foarte generos cu injectiile- trebuie sa fiu mereu pe faca sa n-o capseze pe Cati :))

   Răspunde
 2. Ce dragut e!! Va fi un doctor foarte bun!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: