Inginer pe santier

S. este fascinat de constructori. Anul trecut, cand se izola blocul nostru, prefera sa stea printre muncitori si sa ii incurce ii ajute, decat sa mearga in parculet la copii; pe cei pe care ii vedea pe schele in dreptul geamului nostru ii striga „neneaaaa” si putea sa stea la geam zeci de minute. Odata chiar, tot ca sa ii vada mai bine, s-a suit pe calorifer si a deschis geamul (in cele cateva secunde cat a fost nesupravegheat- si asta este una dintre cele mai groaznice amintiri ale mele).

De aceea, cand am vazut o cascheta de constructor intr-un magazin second hand nu am stat pe ganduri si am cumparat-o. Si sa vedeti cu ce mandrie o poarta cand se duce cu tati pe santier (nu am poza doveditoare, pentru ca e facuta cu telefonul tatalui lui S., dar trebuie sa ma credeti pe cuvant 🙂 ).

S. este la varsta la care adora sa se costumeze, asa ca hainele de ploaie colorate, prosoapele cu gluga :), palariile si caschetele, stetoscoapele si cizmele sunt favorite la noi acasa. De fapt, o costumatie pentru jocul de rol favorit al copilului dvs. ar putea fi un bine primit cadou pentru Craciunul viitor!

Articolul următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. baietii tot baieti :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: