Craciun cu Sara, Craciun cu Iisus

Randurile acestea sunt scrise de Mircea, tatal Sarei. Sper sa fie o incurajare pentru voi, asa cum au fost si pentru mine:


Dragilor,

Va scriu aceste lucruri ca o incurajare. Aveti credinta si priviti la darurile de SUS.

Va scriu aceste lucruri pentru ca Dumnezeu nu-mi da pace daca nu vi le spun si voua, spre folosul si cercetarea voastra si spre Lauda LUI.

Va scriu eu, Mircea B., om “puternic si cerebral si logic”, eu care pana acum in viata traita in trup nu am rostit niciodata in public “am primit aceasta incredintare de la Domnul”.

Eu care in urma cu 3 zile (marti, 6 dec) am trait o zi inceputa gri, continuata negru si finalizata intr-o culoare nedefinita aici pe pamant (dar care are definitie in Cerul lui Dumnezeu).

Si de atunci, inexplicabil in mod logic, sunt mai viu si mai plin de energie.

Marti, 6 decembrie 2011 este ziua in care Mircea si Teodora B. au primit vestea ca Sara (15 ani), al doilea copil al lor (ceilalti fiind Ioana-17 ani si Iustin~7 ani) are o tumora in corp (localizata intre jugulara dreapta si care coboara in mediastin, pana mai jos de inima). In mai putin de 24 de ore vestea a ajuns pe 4 continente. Multe persoane au fost atinse. Marturii am auzit despre persoane care nu se mai rugasera de ani de zile si la primirea vestii s-au asezat pe genunchi. Altii s-au impacat intre ei, lasand “eu”-l deoparte. SLAVA DOMNULUI !!!

Miercuri, 7 decembrie 2011 este ziua in care am inceput sa intrezaresc o picatura din planul lui Dumnezeu. Azi sufletul meu este plin de da peste el si nu mai pot tine aceste lucruri doar pentru mine. Pentru ca ele nu mi se adreseaza numai mie. Ci tuturor celor la care a ajuns vestea despre Sara !

Craciunul este la cateva zile distanta. Mai avem cateva zile sa ne pregatim sufletele pentru aceasta sarbatoare. Nu doar cu mese imbelsugate si cu daruri multe (sunt bune si astea, dar cu masura), dar in proportie mult mai mare cu inimi deschise pentru Isus.

Ooo, dar asta stie oricine.

Si cat de mult ne amagim si ne mintim singuri. Pretindem ca toate stradaniile noastre sunt pentru cei dragi ai nostri. Dar cat timp petrecem cu ei ? Cat din energia-rabdarea-bucuria-tristetea-framantarea-viata-s.a.m.d. noastra le impartim cu ei ? Am ajuns cumva niste straini pentru cei apropiati noua ? Inseamna ca vestea legata de Sara are menirea sa ne trezeasca. Este ciocanitul usor al lui Isus la usa inimii noastre !

Care este spiritul Craciunului, asa cum l-a randuit Dumnezeu ? Ni-l mai amintim ?

De cand nu ti-ai mai vizitat parintii ? De cand nu te-ai mai preocupat de copiii tai ? De fratii tai, de ceilalti dragi ai tai ? De prietenii tai ? De cei de aproape si de cei de departe ? Ai ajuns cumva ca in cel mai bun caz sa incercati sa rascumparati lipsa voastra din peisaj, inlocuind-o cu fel de fel de cadouri ?

Cat timp ai petrecut cu Isus in ultima vreme ?

Pretuiti timpul. Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu.

Pretuiti pe cei pe care vi i-a scos Dumnezeu in cale pe cararea vietii.

PRETUITI-L PE DUMNEZEU !

Nu alergati la Isus doar sa-i cereti ! Dati-i timpul vostru ! Dati-i inima voastra !

Sara este mult iubita si mult pretuita, de multa lume. Dumnezeu a ales-o pe Sara, ca prin ea sa atinga multe suflete. Care altfel ramaneau caldicele si de acest Craciun. Daca v-a miscat situatia Sarei, luati-o ca pe o sansa pentru sufletul vostru. Inseamna ca inima este inca vie. Inca pulseaza. Inca se bucura si inca plange. Inca are o mica fereastra deschisa.

Daca vreti sa plangeti pentru Sara, va implor, nu uitati sa plangeti si pentru voi insiva. Si pentru cei din jurul vostru. Inaintea lui Dumnezeu va cer acest lucru.

Dar va spun ca nu pentru Sara trebuie sa plangeti. Nici pentru noi, ca parinti incercati. Sara este iubita si pretuita de Dumnezeu. Pentru Sara trebuie sa va bucurati. Caci prin ea, Dumnezeu a ales sa bata la multe inimi.

Fie ca EL sa-si duca la indeplinire planul, iar noi sa fim supusi, ascultatori si doritori a fi implinitori ai planului SAU !

Suntem loviti si chiar ingenunchiati uneori, dar nu lipsiti de nadejde. Si nadejdea noastra este Isus, nu numai pentru lucrurile de pe pamant, ci si pentru cele din Cer. Bucurati-va pentru noi si dati Slava lui Dumnezeu !

Purtati-ne in rugaciunile voastre si aduceti si cererile voastre in atentia noastra. Dorim sa fim una in EL. Dorim sa avem inimi simtitoare si doritoare de Dumnezeu. Nu va inchideti fata de noi. Comunicati cu noi. Suntem mai vii ca niciodata !

Rugati-va pentru Sara si pentru intreaga ei familie (mai mica si mai mare). Toate alegerile noastre (nu numai in aceasta perioada) sa fie dupa voia lui Dumnezeu si in concordanta cu planul SAU pentru fiecare zi.

Rugati-va pentru voi si pentru cei ai vostri. Mare putere are rugaciunea ! Este actul nostru de a deschide toate usile si ferestrele sufletului nostru inaintea Duhului lui Dumnezeu, cel datator de viata. Fara restrictii si fara idei preconcepute !

In inimile voatre, petreceti acest Craciun cu Sara, care va invita sa va pregatiti si sa petreceti acest Craciun cu ISUS !

Dumnezeu sa va binecuvanteze cu binecuvantarile de SUS si cu binecuvantarile de jos !

Pastram legatura deschisa.

Cu drag,

Mircea

p.s. acest mesaj va fi preluat si trimis mai departe (in romana sau engleza) la alte si alte adrese. Bucurati-va daca-l primiti de mai multe ori. Luati-l de fiecare data ca pe o bataie usoara la usa inimii.

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

  1. Gandurile si rugaciunile noastre sunt pentru voi si pentru noi.

    Răspunde
  2. Domnul este cu noi, si la bine si la greu. El este mangaierea noastra tot mereu pe acest pamant.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: