Cum ne mai jucam

In ultima luna S. s-a tot jucat cu o super masina- o masina speciala pentru ca este un acelasi timp masinuta, joc de asambalat, un bun prilej de a-si exersa imaginatia inginereasca  si motricitatea fina.

Initial S. a batut cuiele de lemn cu ciocanul, apoi a trecut la dezasamblat, desurubat, reconstruit. A folosit-o in pretend play pe post de platforma pentru transportat masinute „stricate” care aveau nevoie de mecanic, si omuleti care trebuiau dusi la doctor 🙂

Planuiam sa v-o prezint de multa vreme (la noi a fost un mare hit), dar a ramas dezasamblata pana astazi, cand avenit bunicul lui S. si s-a jucat si el putin (mai mult 🙂 ) cu ea.

Pentru un baietel pasionat de scule, mesterit, construit si asamblat este un bun cadou de Sarbatori, si are potentialul de a-l tine pe copil ocupat mai mult timp. Masina o puteti gasi aici-http://bebelogic.forumcreativ.com/portal.

Spor la joaca!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

3 comentarii

  1. Raluca, ne bucuram ca S. a fost atat de incantat de masinuta cu scule! Si iti multumim inca o data pentru recomandarea calduroasa pe care ne-o faci!

    Răspunde
    • Cu mult drag, intotdeauna si pe merit! Multumim si noi inca o data pentru masinuta! Sa vezi bunicul (tatal meu) cat s-a jucat cu ea (S aproape se plictisese pentru ca nu il mai lasa sa se joace pe el 🙂 ).

      Răspunde
  1. pitici dar voinici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: