Un super joc de calatorie

Prietenii nostri Cristina si Roy ne-au adus din Anglia, pe langa multe carticele, un  joc de calatorie de care sunt foarte incantata (pana acum nu am mai vazut asa ceva pe la noi, si cred ca merita sa il aveti in vedere daca se intampla cumva sa il zariti intr-un magazin real sau virtual).

Este vorba de un set de cartoane lucioase, de genul celor pe care poti scrie cu o carioca erasable si le poti folosi de nenumarate ori. Pe fiecare parte a cartoanelor sunt jocuri  (de atentie, de desenat, de patterning, samd.)- poate pentru copii peste 3 ani (insa unele pot fi folosite cu succes si de S.). Sunt centrate pe tema trenului- deci cu atat mai relevante daca mergeti cu trenul- insa cred ca le vom folosi cu succes si pe masina, in sala de asteptare de la medic (mai ales ca in urmatoarea perioada avem programare cu Cati pe la mai multi medici).

Abia astept sa il inauguram (S. la vazut si a marait dupa el, insa fiind arma mea secreta de tinut copilul cuminte in situatii lungi si statice, am ramas ferma pe pozitie si nu l-am scos pana acum). Multumim inca o data, Cristina , pentru alegerea ta inspirata!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: