Instrumente muzicale

Uneori, cand facem schimb de jucarii, Mihaela si cu mine ne intrebam una pe alta daca vrem sa abordam o tema anume cu copiii. In felul acesta, daca una dintre noi nu are suficiente resurse educative pentru o tema, poate completa cu cele imprumutate.

Saptamana aceasta am profitat din plin de materialele si jucariile Mihaelei care au legatura cu instrumentele muzicale ,si adevarul e ca noua aceastea ne cam lipsesc.  S. mai apuca ocazional sa cante la pianina bunicilor- a vazut el ca se canta cu partitura si trebuie sa ii punem si lui ceva pe post de partitura acolo, altfel nu e multumit :); pe langa asta mai are un fluier cu care ne terorizeaza, insa educatie muzicala nu prea i-am facut- si din cauza ca aici nu ne pricepem deloc- banuiesc ca I really suck at it, de vreme ce refuza sa ma lase sa ii cant 🙂 .

Dar a fost incantat de urmatoarele jucarii:

 Mihaela avea si niste super cartoane cu imagini, asa ca am facut urmatorul joc de potrivire, la care el s-a descurcat foarte bine (S. a avut cinci cartonase de potrivit, si cel cu fluierul, care insa a fost de negasit cand am facut fotografia):

Daca sunteti, ca noi, nepriceputi la muzica, dar aveti prieteni care „se stiu”, puteti sa ii invitati o ora pe la voi, sa va distreze  educe pustiul cu un instrument muzical- de pilda chitara. Eu planuisem sa invit o draga prietena, dar poate ramane pe data viitoare cand reluam instrumentele muzicale.

Anunțuri
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: