Tema saptamanii: Micul Constructor

Saptamana aceasta S. a fost cu adevarat pasionat de bormasina tatalui sau- petrece chiar si jumatate de ora prefacandu-se ca da gauri in covor, iar bunicul si tata i-au facut mereu pe plac, aratandu-i cum se monteaza si demonteaza burghiul si alte lucruri care pe mine una ma depasesc; in plus, cartea nou primita despre care v-am povestit aici https://caietpentrucasamea.wordpress.com/2011/06/04/micul-constructor/  m-a inspirat sa ne jucam in urmatoarele zile „de-a constructorii”, incercand sa adaugam si activitati de numarare sa de invatare a culorilor si formelor.

Pentru astazi i-am pregatit o scena de pretend play– si vom folosi masinutele lui care se regasec si in cartea Micul Constructor:

Cuburile vor servi drept materie prima pentru constructii 🙂 :

Si pentru ca S. nu s-a plictisit inca de carte, desi o citim cel putin de doua ori pe zi, vom continua astazi tot cu ea; gasim mereu cate un amanunt nou, ceva de numarat, de explicat, de identificat- pozele sunt detaliate si lui S. ii place mult sa stea sa le studieze.

In urmatoarele doua luni mi-am propus sa ma concentrez mai sistematic pe invatarea numerelor- asa ca le vom lua pe rand si vom face activitati cu fiecare cifra- dar despre asta intr-o postare separata.

Anunțuri
Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: