Jucarii…jucarii…

Imi tot propun sa nu mai investesc in jucarii, sa ma limitez la cel mult doua pe luna, la cel mult 40 de lei…uneori reusesc, de cele mai multe ori nu :). Se pare ca si luna aceasta S. a fost rasfatat (insa luna aceasta am avut marele avantaj al noutatii jucariilor imprumutate, asa ca tentatia a fost mai mica).

Intr-o dimineata, ne-am jucat cu marionetele (finger puppets)  imprumutate-un joc de rol scurt, dar care l-a distrat pe S. vreo 10 minute – si sunt practice de luat in calatorii- iar cu copilasii mai mari se pot crea adevarate scenarii si povestioare:

Nu stiu daca v-am povestit vreodata despre facinatia lui S. pentru masina de gunoi- vara trecuta le urmaream traseul si ne opream minute in sir sa vedem cu incarca, descarca…etc., apoi, de cand plimbarile noastre s-au scurtat, a devenit un ritual de dimineata sa ne uitam pe geam la masina care se oprea chiar in campul nostru vizual, si incarca gunoiul (cu ocazia asta m-am prins si eu ca degeaba colectez selectiv, tot o singura masina le strangea pe toate 😦  ). „Gogo” a fost unul dintre cuvintele preferate muuulta vreme (si inca este), si ori de cate ori intra cineva nou la noi acasa S. doreste sa le arate de unde vede el „gogo”- adica camionul cu pricina. Asa ca tati nu a rezistat cand a vazut aceasta masina (drept sa spun, nici eu nu as fi rezistat)- si chiar a fost un succes (S. a petrecut cateva jumatati de ora linistite, in zile diferite, incarcand banuti colorati- niste piese asemanatoare celor de la GO- in camion):

 Masina a fost cumparata de la Kaufland (imi place foarte mult cum este finisata) si a costat ~24 de lei.

O alta jucarie, pe tema transporturilor, este cea din doua cuburi care, unindu-se, fac zgomotul vehicolului respectiv:

Lui S. ii place cand aude zgomotul, insa vrea sa unesc eu cuburile (ne-am jucat destul de mult cu ele intr-o dimineata).

Spor la joaca!

Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. luna asta eu i-am luat lui R un avion si un joc de golf
    destul de interesat a fost de avion…cine-l conduce, cum zboara, de ce are si roti, daca zboara…unde stau oamenii…

    dar super mi se par cuburile. de unde le-ai luat si cu cat? 🙂

    Răspunde
  2. Cuburile le-am luat dintr-un magazin secon-hand on line, il gasesti aici- https://caietpentrucasamea.wordpress.com/2011/01/23/jucarii-preiubite-de-ce-nu/ . Au costat 20 de ron, si le-am luat mai ales pentru ca le-am vazut muuult mai scumpe in alta parte, noi. Doamna respectiva mai are doua astfel de cuburi, dar cu animale.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: