Pasarile (2)

Ieri am fost incantata de cat de frumos s-a jucat S. cu puisorii si ouale din cuib (cuibul la starnit la „distrugere” :), asa ca l-am dat deoparte). Dupa ce i-am aratat ceva imagini in carte, ouale le-am numarat, le-am sortat, le-am pus pe degetele (au niste agatatori) cu puisorii am facut joc de rol, penele le-am suflat, am vazut ca sunt usoare si pufoase- mai bine de 25 de minute! Un succes, dupa parerea mea. 

Pentru azi, pe langa cititul din carte (si sper sa aiba mai multa rabdare decat ieri, pozele sunt fantastic de frumoase, si eu am ceva de invatat de acolo!), avem pregatit un puzzle de lemn cu incastru:

Voi folosi si cartile de la un joc cu pasari (foarte reusite ilustratiile)- vreau sa fac din ele un joc de memorie, eventual combinat cu piesele de la puzzle:

Voi reveni cu un update despre cum ne-am descurcat 🙂 !

Edit: S. s-a descurcat bine la puzzle, cartile de joc cu pasari nu prea l-au interesat (doar atat ca le-a imprastiat si le-a strans de cateva ori- facem progrese…mai si strangem ce imprastiem 🙂 ), in schimb am citit din nou in cartea despre pasari si ne-am jucat (la cererea lui) cu cele pregatite pentru ieri, mai bine de o ora (impartita in doua reprize). Alte activitati pe aceasta tema au fost jocul cu un boardgame imprumutat, prezentat intr-o alta postare, si joaca cu plastelina- am reusit sa-i fac lui S. un puisor cu pene 🙂 -nu prea l-a impresionat, in schimb a fost incantat de cele aproape 40 de minute de modelat (plastilina ramane in continuare in top la noi in familie 🙂 ).

Ma bucur ca am reusit sa facem cateva activitati frumoase pe aceasta tema- S. este indragostit de ouale lui ornamentale de Paste si se joaca mereu cu ele, iar eu sper ca a retinut si cate ceva despre pasari.

Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: