Insecte- Gargarita

Ieri S. a fost incantat de carticica cu fluturi, seara a adus-o sa i-o arate si lui tati :). Insa cel mai fascinat a fost de o pagina din Enciclopedia Disney, pagina in care e fotografiata in detaliu libelula:

Fascinatia a pornit insa de la o mica si perfecta libelula, pe care am gasit-o candva pe tejgheaua unei farmacii, desavarsita in somnul ei perpetuu, ca o cantareata de opera prinsa in ultima poza. Am decis atunci sa o pastrez intr-o cutie de bijuterii de sticla, ca intr-o racla de clestar:

I-am arata lui S. partile corpului, capul, aripile si picioarele, le-am comparat pe cele ale insectei cu cele din fotografie- cred eu ca a fost o experiente interesanta pentru el.

De pictat cu stampila in forma de fluture, am uitat (bad mommy!)- poate incercam sa recuperam astazi…

Pentru azi vroiam sa povestim despre gargarite- lui S. ii plac foarte mult si, pe langa imaginile din Enciclopedia Disney, sa facem si un craft cu o gargarita- pe care sa lipim abtibilduri- sa vad daca am tot ce imi trebuie pentru asamblarea ei (sunt necesare doua capse rotunde, care sa permita aripilor sa se roteasca, si nu stiu daca voi da la timp peste ele 😦 ) :

Am facut o improvizatie dintr-un pipecleaner la craft, si iata rezultatul final- S. a fost incantat de gargarita, dar nu s-a obosit sa lipeasca el decat o bulina- la restul doar mi-a arata unde sa le pun eu 🙂 :

Sa aveti o zi frumoasa cu gandacei iesiti sa se dezmorteasca la soare!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: