Anotimpurile- Toamna

De alaltaieri S. a fost cam bolnavior, asa ca ieri am incercat sa-i fac pe plac si am lasat de-o-parte orice activitate pe care nu a propus-o el…iar el a vrut sa faca „bomboaie” din plastilina (ma felicit pentru ideea de a pastra niste celofan colorat de la o cutie de bomboane- initial doream sa le folosim ca „lentile” de colorat lumea, adica sa ne uitam prin ele si sa vedem cum se coloreaza obiectele din jur…insa de cand ne-a venit ideea cu bomboanele de plastilina, S. se distreaza si mai bine cu ele. Atentie! S. inca nu a primit bomboane, si am mare grija sa nu le incerce mai intai pe cele din plastilina…e o activitate ce trebuie supravegheata indeaproape! Insa rulatul bilutelor in celofan, cat si desfacutul lor, sunt o buna practica pentru motricitatea fina, iar S. le numara din proprie initiativa- de fapt, cu ajutorul lor am avut doua noi reusite pe plan verbal- a numarat „unu-doi-trei”, si a invatat cuvantul „bomboaie” 🙂 ).

Pentru astazi m-am gandit sa terminam tema Anotimpurilor, incheind cu Toamna. Nimic spectaculos, doar vom citi din cele doua carti folosite pana acum, ne vom uita pe poze de familie in cadru tomnatec si ii voi explica cate ceva despre toamna:

In cosuletul de toamna am pus castane, o nuca, coaja de la o castana comestibila care e ilustrata si in carte si un mar -colectia mea de frunze de toamna se pare ca a disparut 😦

Vom canta si un cantecel de toamna- cel mai probabil „Bate vantul frunzele”- pentru ca are miscari care pe S. il distreaza, si vom asculta sunetul vantului pe carticica cu „Ratusca cea urata”. Apoi incercam sa incheiem saptamana cu un craft orientat spre anotimpuri, dar data fiind situatia de sanatate, nu promitem ca vom reusi :).

Iar voua, cititorilor, tot multa sanatate va doresc…vorba cliseului…ca-i mai buna decat toate!

Reclame
Articol anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: