Anotimpurile- Vara

Despre „Vara” am inceput sa-i povestesc luiS. astazi, porninde de la doua poze facute in vacanta trecuta, la mare. I-am aratat plaja cu pietre si scoici, valurile marii, umbrelutele de pe plaja, i-am explicat ca atunci era cald si putea sta dezbracat afara, pe cand cum este rece (are o noua pasiune- sa stea in pielea goala prin casa- si nu intelege ca e frig!).

Apoi i-am arata si in cele doua carti pe care le folosim saptamana asta, copii care merg la mare- si ce se mai intampla vara (ies insectele la soare, cresc tot felul de flori, se coc fructele, etc.):

Am incercat sa ii arat si alte doua carti (nu le-am citit, ne-am uitat doar pe poze- una este pentru adultli, dar cu superbe imagini marine, iar cealalta este pentru copii ceva mai mari)- tot cu tema plajei:

Cosuletul de azi a avut pietre si scoici culese de la mare (in diferiti ani)- am avut o tentativa sa sortam pietrele de scoici, din pacate nereusita…in ultima vreme S. cand vede un cosulet cu mai multe chestii in el isi baga piciorusul si incearca sa-l acopere cu obiectele respective, facand „Doooo!”- „Cucu-bau!” in varianta lui 🙂  (vezi poza initiala).

Cam atat la capitolul vara- pe care abia o astept, sa ne mai dezmortim si noi antenutele la soare si in aer liber, ca prea m-am saturat de stat in casa!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: