Corpul omenesc (2)

Ieri ne-am jucat, eu si S., de-a „Corpul Omenesc”- am incercat sa citim carticica dar se pare ca nu a avut prea mult succes…in schimb, cantecelul, da (eu il intrebam „Mai repede?”- el raspundea „DA” si il cantam din ce in ce mai repede, iar asta parea sa-l amuze teribil). Apoi am descoperit o inimioara abtibild pe picior (abtibildurile le descoperim peste tot in casa, pentru ca S. trece printr-o perioada in care e innamorat de ele, asa ca avem din belsug…incepand cu usa de la intrare si teminand cu diferite locuri, care mai de care mai ciudate, de pe corpul copilului). Asta mi-a dat o idee- si am mai adus niste inimioare pe care le-am lipit pe calcai, talpa si genunchi, ca sa marcam locurile pe care poate S. nu le stie asa de bine si ar putea sa le invete. Am mai facut ceva masaj papusii, repetand partile corpului si…cam asta a fost.

Pentru astazi vreau sa il introduc in lumea celor cinci simturi, si chiar daca tema saptamanii se numeste „corpul omenesc”, voi folosi o carte cu animale despre cele 5 simturi, pe care S. o va indragi cu siguranta.

Cartea va fi un preambul la ceva mai special, pe care inca nu il dezvalui, pentru ca vreau sa vad daca imi iese in timp util 🙂 Aceasta carte cu animale are si parti care se misca, si sunt sigura ca lui S. ii vor placea:

Pentru elevii mei de la engleza am facut odata niste cartonase cu partile corpului, unele mai putin uzuale, si vreau sa ne jucam si impreuna cu S. cu ele:

Va voi povesti cum a reactionat S. la aceste activitati!

O zi cat mai frumoasa!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: