Campania Pampers un pachet =un vaccin

 De curand am fost solicitata sa ma implic in Campania Pampers, Un pachet= Un vaccin. Initiativa mi se pare laudabila, din doua puncte de vedere: prea putin eu, ca femeie din Romania, am sansa sa ajut in bine un copil necajit dintr-o tara si mai defavorizata decat a mea- iar prin simplul gest de a cumpara un pachet de scutece (pe care S. oricum le foloseste), adaug si eu o picatura de ajutor; in al doilea rand, mi se pare foarte interesanta cauza locala- aceea de sprijini  (prin modernizarea  mobilierului  rezervelor de tip rooming-in)  4  maternitati din tara.  Toate mamicile (cu putine exceptii), se plang de conditiiile in care au fost nevoite sa nasca si sa stea cu bebelusii lor proaspat veniti pe lume in spital. Desigur- campania nu va ajuta pe toata lumea, dar pentru mamele din 4 orase s-ar putea sa fie un pic mai bine. De aceea va invit sa intrati pe pagina de FaceBook Lumea Mamicilor, sa participati cu poza copilului dvs. la Mozaic (daca doriti), si sa votati orasul unde ati vrea sa fie modernizata maternitatea. Pampers va oferi si donatii constand in scutece de unica folosinta pentru cele 4 maternitati castigatoare- poate ca noi ne permitem sa venim cu scutece de acasa pentru ca micutilor nostri sa nu le lipseasca nimic- dar sunt atatia bebelusi abandonati de care nu se intereseaza nimeni. E sansa noastra sa ne implicam pentru ca lor, si noua, ca proaspete mamici- sa ne fie un pic mai bine!

1 cauza globală = 1 cauza locală

 

Anul acesta, campania „1 pachet = 1 vaccin” a ajuns la a treia ediţie în România. Pampers şi UNICEF lansează un nou apel către tine, pentru a-i ajuta la eliminarea tetanosului neonatal şi maternal şi a contribui la salvarea vieţilor mămicilor şi copiilor din zonele defavorizate. Datorită campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, gestul natural de a-i oferi micuţului tău cea mai bună îngrijire îi dă şansa unei alte mămici ca bebeluşul ei să se nască sănătos şi să se dezvolte armonios. O simplă acţiune din partea ta poate proteja, în următorii trei ani, o mamă dintr-o ţară defavorizată şi pe bebeluşul ei în primele două luni de viaţă. În plus, poţi ajuta ca maternităţile din România să fie dotate cu echipamente şi produse necesare pentru ca mămicile şi micuţii lor să aibă parte de cea mai bună îngrijire.

Dorind să mulţumească părinților din România pentru implicarea lor în cele două ediții anterioare ale campaniei, in aceasta editie a campaniei, Pampers va dona maternităţilor din patru oraşe mobilier pentru nou-născuţi si scutece Pampers, oferindu-le copiilor condiţii cât mai bune încă din primele clipe de viață.

Fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei “1 pachet = 1 vaccin”. Puteți fi cele care pot salva viețile celor mai puțini norocoși dintre noi. În acelașii timp, puteți aduce donațiile Pampers în maternitatea din orașul vostru.

Intrați pe pagina de Facebook Lumea Mămicilor, încărcați în Mozaicul Pampers poze cu copiii voștri și încurajați-vă prietenii să facă același lucru. Astfel, fiecare noua mămică pe care o veți convinge să intre în Lumea Mămicilor va aduce donațiile Pampers mai aproape de orașul vostru.

La sfârșitul campaniei, copii si mame din întreaga lume vor zâmbi mai mult si vor fi recunoscători pentru șansa pe care au primit-o. Vom sărbători acest lucru împreuna, adunând laolaltă toate fotografiile pe care le veți posta, intr-un imens Mozaic.

Şi, chiar dacă nu vei putea vedea personal zâmbetul de pe faţa copilului care a primit o şansă la viaţă sau al mămicii care va beneficia de condiții mai bune în maternitate, fi convinsă că zâmbetul lor înseamnă o lume mai frumoasă.

http://apps.facebook.com/pampersmosaic/?fbc=RO

Articolul anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: