Jucarii adaptate (2)

Am gasit pe un blog (din pacate nu imi amintesc care, daca voi da vreodata peste el din noi, revin sa pun link-ul)- urmatoarea idee care pentru mine a fost foarte simplu de realizat, iar pentru S. o distractie noua. Cu ceva timp in urma, in cadrul unei postari despre jucarii de indemanare, va prezentam urmatorul joc:

Iata cum l-am putut folosi si in alta varianta, cu ajutorul unei bucati de polistiren de la ambalajul unui aparat electrocasnic, si cu un ciocanel avut de multa vreme (cred ca e imposibil ca mamicile de baieti sa nu aiba vreun ciocanel de un fel sau altul prin casa, fie el de jucarie, ca al nostru, fie unul mic, dar real).

S. a trebuit sa infinga piesele de la joc in polistiren, si sa le bata cu ciocanul (e drept, si-a folosit mai mult mainile), dar ce m-a mirat foarte mult a fost precizia cu care a dorit sa bage piesele exact in niste gaurele din polistiren, exact in interiorul anumitor cerculete existente acolo. Nu s-a lasat pana ce nu a treminat toate piesele, si am repetat activitatea si seara urmatoare cu acelasi succes.

Ideea este ca fiecare jucarie poate fi folosita in mai multe feluri, astfel incat copilul sa nu se plictiseasca de ea, invatand si ceva nou.

Articolul anterior
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: