Tema saptamanii: animalele de la ferma

Saptamana aceasta am reluat o tema pe care o facusem cu S. si acum doua luni. In general, folosim aceleasi materiale ca si atunci, deci trebuie sa fiu creativa si sa le dau o noua intrebuintare.

o parte din materialele pentru tema Ferma

Astazi am citit o carte Baa! I’m a sheep, cu ajutorul unei marionete in forma de oaie (recent primita de Craciun). Apoi ne-am jucat cu figurinele de plastic, asezandu-le pe o placa de lemn de la un fost puzzle cu incastru (ii lipsesc piesele). Am incercat sa il invat pe S. sa aseze figurinele caluti pe imaginea cu calul, cele vacute pe vaca desenata- a avut rabdare sa potriveasca cam 2-3 familii de animale. Daca am vazut ca si-a pierdut interesul, nu am insistat (este o regula a tutuoro activitatilor pe care le facem cu copiii).

Dupa aceea am facut inca un puzzle de lemn (pe aceeasi tema), si am mai citit o carticica (care are jetoane de tras- impropriu spus  „citit”, pentru ca e in germana, iar eu nu stiu limba; asadar, incerc sa o „dramatizez”, potrivit imaginilor). In rest, ne-am jucat cu masinuta de pompieri (una din preferatele lui S. in ultima vreme, tot un cadou de Craciun), si cam la asta s-a rezumat scoala de acasa pe ziua de azi.

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: